sobota 23. září 2017

Problémy knihomolů 2

Problémy knihomolů měly na stránce veliký úspěch, za což jsem moc ráda. A proto jsem se rozhodla udělat druhou část, tudíž Problémy knihomolů 2. Doufám, že se vám to bude líbit a že vám to zvedne náladu. 🙂🙂

Problémy knihomolů 2

Problém knihomolů č. 1: Rodiče

Pokud jste jako já (nezletilí), asi se v tomto problému najdete:
      Rodiče prostě nemůžou pochopit, že tu knížku nutně potřebuju mít doma, i když jsem jí četla v  knihovně nebo od kamarádky.

Problém knihomolů č. 2: Stránka

Prostě nenávidíme, když se chceme při čtení třeba napít, jenže omylem pustíme knížku a ona se nám zavře. Samozřejmě, že si nepamatujeme stránku, takže potom listujete knihou a při hledání si přečteme i to co bylo klíčové, takže máme prozrazený celý děj...

Problém knihomolů č. 3: Poloha

Půlku dne nám zabere jen to, že hledáme vhodnou polohu na čtení. A když už jí konečně najdeme někdo nás vyruší a většinou nás z toho hodně bolí za krkem.

Problém knihomolů č. 4: Mluva

Po dočtení knihy mluvíme velmi spisovně a ostatní na nás hledí jako bychom sem přišli z předminulého století, ne-li z jiné doby.

Problém knihomolů č. 5: Taška

Knížky všude taháme sebou. A prostě nám trhá srdce, když vytáhneme knížku z tašky a máme pokrčený, nedej bože potrhaný, přebal.

Problém knihomolů č. 6: Učení

Učitelé prostě nepochopí, že se nemůžete učit. Vy sedíte na té posteli se sešitem v ruce a snažíte se soustředit na látku, protože přece zítra píšete velmi důležitý test s Chemie, ale ta knížka vedle vás tak smutně kouká a přímo žebrá o vaši pozornost. A co bychom to byli za lidi, kdybychom jí nevyhověli že??

Problém knihomolů č. 7: Naděje

Když vaše oblíbená postava zemře, třeba zůstane v hořícím domě a nemá šanci na útěk, ale vy furt doufáte, že se v té knížce objeví s tím, že přežila.
      Ale neobjeví, protože vážně umřela...

 

4 komentáře:

  1. Já sice teď už záložky používám, ale dobu jsem si strænku prostě musela pamatovat 😁

    OdpovědětVymazat
  2. S tou nadějí to je naprosto přesné :'D.

    Skvělý článek! :)

    OdpovědětVymazat