úterý 29. srpna 2017

Bestselleroví autoři, které jsem nečetla.

1. Nicholas Sparks


Prvním bestsellerovým autorem je již zmíněný Nicholas Sparks. Jeho knížky, - jako například: Nejdelší jízda, Nezapomenutelná cesta, Osudový začátek a mnoho dalších, - mě sice zaujali, ale zřejmě si je nepřečtu. Některé jeho knihy, byly i zfilmovány jako například: Vzkaz v lahvi, Bezpečný přístav a, nebo Talisman. Z těchto filmů, jsem viděla jen Bezpečný přístav, který se mi hodně líbil, přesto nemám potřebu si přečíst knížku. Jaký máte na tohoto autora názor vy? Líbili se vám jeho knihy?





2. John Green

Druhým bestsellerovým autorem, kterého jsem nečetla je John Green. Jeho knížky, - jako třeba Hvězdy nám nepřály, Hledání Aljašky, Sněží, sněží, Příliš mnoho Kateřin atd... - mě hodně zaujali, ale zatím jsem se k nim nedostala. Některé jeho knihy byly též zfilmovány. Jako například: Hvězdy nám nepřály a Papírová města. Film Hvězdy nám nepřály se Shailene Woodley v hlavní roli, jsem viděla a líbil se mi. Po knížce už se nějakou dobu koukám, přesto vždy šáhnu po nějaké Fantasy.


3. Stephen King


Dalším spisovatelem je Stephen King. Filmy, které byly zfilmovány, podle jeho knížek jsem viděla a hodně se mi líbili. Mrzí mně, že jsem jeho knížky nečetla, protože mě velmi lákají i přes nějaké negativní recenze. Nejvíce mě zaujali knížky jako je TO, Prokletí Salemu a Colorado Kid. Určitě si je, co v nejbližší době přečtu.


4. Stephenie Meyer

Autorku Stephenie Meyer a její
velmi známou, a i zfilmovanou sérii Stmívaní jsem nikdy nečetla. Viděla jsem pouze filmy, na který se ráda dívám, i když blbost hlavní hrdinky mi hlava nebere. Knížky bych si ráda přečetla, ale v nejbližší době to neplánuji. Možná to čtení pořád odkládám, protože mi kdysi sestřenice říkala že knihy četla a nelíbí se jí. No uvidím, ale pokud jste to vy četli, napište mi váš názor na knihy od Stephenie Meyer do komentu.

                                         

 


Nad tímto článkem jsem už chvíli uvažovala že napíšu, ale nevěděla jsem, jak bych to zformulovala, a tak sem si sedla k notebooku a prostě psala. 😃 Tak tohle by bylo z dnešního příspěvku o bestsellerových autorech vše, snad se vám líbil do komentu ↓↓↓ mi napište známé autory od kterých jste nic nečetli zase vy. Mějte se krásně a ahoj u dalšího článku.

10 komentářů:

  1. Celú Twilight ságu som prečítala asi 3x, no to som bola oveľa mladšia a čítala som iné veci, ako teraz... napriek veľkej kritike knihy podľa mňa sú až také zlé, ak teda prekusneš tú debilitu hlavnej hrdinky a dosť veľa romantiky a rôznych zamilovaných kecov :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom filmu, mi právě to "úžasné" uvažování hlavní hrdinky, lezlo dost na nervy 😂😂 ale i přes to doufám, že se ke knížce dokopu

      Vymazat
  2. Z těchto jsem četla jen Stmívání :D Johna Greena jsem zkoušela, protože mě umluvila kamarádka. Dala jsem 8 stránek, vážně se to nedalo :O
    http://fantasyalatriel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má zřejmě jiný názor 😂😂 já Johna Greena zkusím a uvidím ☺☺ doufám, že se mi bude líbit

      Vymazat
  3. Nicholase a smívání jsem také nečetla :D Viděla jsem jen film a myslím si, že mi to stačí :) John Green je super miluju jeho citáty a Kinga jsem přečetla jen Zelenou míli ale jednou si musím přečíst to. Zajímavý článek. :)

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ☺☺ v tom případě si Johna Greena napíšu do seznamu 😊😊 a jinak Zelená míle se ti líbila?

      Vymazat
  4. Nicholas Sparks je úżasný autor. Rozhodně doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  5. Nicholas Sparks.. jo tenhle autor mě hodně mrzí, doufám že konečně na nějakou knihu od něj natrefím :)

    OdpovědětVymazat