čtvrtek 28. září 2017

P.S. Stále tě miluju - Recenze

Autor: Jenny Han
Počet stran: 304
Nakladatelství: CooBoo
Rok vydání: 2016
Amotace: Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i to, co k němu cítila. Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou? Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.

Z mého pohledu...
Potom, co se předstíraný vztah Lary Jean a Petera změnil v něco mnohem víc, si přiznali, co k sobě cítí a jsou konečně spolu. Šťastní, ale nevydrží navždy. Na internetu se objeví video, o kterém oba dva nevěděli a rozhodně nechtějí, aby se rozšířilo na veřejnost. A navíc John McClaren dostal konečně také svůj dopis a rozhodl se, že na něj odpoví. A tak se dostává znovu do života Lary Jean a sním také dávné city, které k němu Lara cítila. Lara Jean také není úplně šťastná, a to z toho, že na Petera má pořád veliký vliv, jeho bývalá přítelkyně Genevive a že se od ní nikdy úplně neodpoutal. Jejich vztah je tak vystaven mnoha zkouškám a není jisté, jestli je oba dokážou překonat.

Druhý díl nám navazuje přesně tam, kde skončil první. Byla jsem strašně natěšená na druhý díl, protože z knížky Všem klukům, které jsem milovala, jsem byla nadšená. Druhý díl nebyl lepší, ale také nebyl horší, protože oba díly jsou naprosto úžasné.

V knize má velikou roli John. Musím říct, že jsem si ho v knize hodně oblíbila. Je samozřejmé, že Peter je prostě na prvním místě, ale John není o moc dál. John byl v knize hodný, usměvavý a jeho scény s Larou Jean se mi opravdu hodně líbili. Prostě takový ideální tip kluka, kterého si snadno oblíbíte.

Tato kniha, je také stejně jako první díl hodně o rodině a přátelství. Víc se seznamujeme také s Genevive a zjišťujeme proč se chová tak, jak se chová. V některých částích mě hodně štvala, ale vlastně jí částečně i chápu. No a v knížce nechybí ani naše úžasná a milovaná Kitty. Opravdu mám ráda tu její snahu o to, najít tátovi přítelkyni a celkově se mi moc líbí ty chvíle strávené s rodinou Song-Coveyových.

Druhý díl sem si hodně užila. Opravdu moc mě knížka bavila. Byla čtivá a celá taková roztomilá, stejně jako první díl. Všem jí doporučuji a teď už mi jen zbívá si přečíst třetí, závěrečný díl trilogie o úžasné Laře Jean.

4 komentáře: